Gastenboek

Shiva was in staat om snel tot de kern van mijn problematiek te komen. Zij gaf mij opdrachten die aansloten bij mijn doelen. Ik was daardoor in staat om mijn doelen te halen. Shiva Deed dit op een respectvolle, positieve wijze. Ik voelde mij vrij om te zeggen wat mij op het hart lag. Shiva, bedankt!

Ik voelde mij direct bij Shiva op mijn gemak. Ze stelde de juiste vragen op momenten dat ik het even niet meer wist, waardoor we tot de kern kwamen. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezef, maar ook over het omgaan met gevoelens, valkuilen en gedachtes. Veel technieken en tools pas ik nog dagelijks toe en neem ik de rest van mijn leven mee. Ik ben op het juiste moment bij de juiste therapuet terecht gekomen.

Behandeling als zeer prettig ervaren. Veel nieuwe inzichten gekregen en praktische tips. Na onze gesprekken stapte ik altijd zeer gemotiveerd de deur uit om aan de slag te gaan met zaken waarvan shiva mij bewust maakte. Ik grapte weleens tegen shiva dat ik elke maand wel zou willen komen, maar nu kan ik het alleen… wel met haar tools in mijn achterhoofd… Aanrader!

Shiva geeft je het gevoel dat je haar kan vertrouwen. Daardoor stel je jezelf open. Shiva geeft je inzichten waar je zelf nooit op zou komen. Daardoor ga je het leven anders (positief) zien. Ze is sterk in het aanvoelen wie ze tegenover zich heeft zitten en met haar mensenkennis leert ze je heel snel kennen waardoor ze jou snel kan helpen en een behandelplan kan bedenken die zeer persoonlijk is en jij het gevoel hebt begrepen te worden en dat is alleen maar heel erg prettig. Dankzij haar kan ik door met mijn leven. Met de verkregen handvatten, ben ik door Shiva fantastisch op weg geholpen. En tot slot laat ze jou ook zien dat je écht bent veranderd en daardoor kun je weer in jezelf geloven en op jezelf vertrouwen.

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen. Shiva gaf me een vertrouwd gevoel en dat was erg prettig.

In een moeilijke periode in mijn leven sprongen de laadjes van mijn ladenkast op ongewenste momenten open. Daarnaast is mijn toekomst onzeker. Mijn eigen optimisme gekoppelt aan de kritische aanpak van Shiva hebben ervoor gezorgt dat mijn ladenkast is opgeruimd en mijn leven goed op de rit staat. Shiva heeft mij heel veel ruimte gegeven, waardoor mijn emoties de juiste weg konden volgen en ik nu nog meer kan genieten.

Shiva heeft veel voor mij betekend in de tijd dat ik het erg moeilijk had. Ze heeft een luisterend oor en geeft goede adviezen waar je ook echt wat aan hebt.Ze sleept je door een moeilijke periode heen. Shiva bedankt.

Super om iemand te hebben bij wie je je frustraties kwijt kunt, en jou laat zien dat je die zelf de baas kunt worden. Dan is ineens het leven weer een stuk leuker.

Shiva kan ik iedereen van harte aanraden. Ze is gevoelsmatig erg prettig en sterk. Ze is theoretisch goed onderbouwd, maar ze is ook heel praktisch: hoe kan je concreet iets anders doen, zodat de situatie beter wordt voor jezelf (en of je omgeving). Ze gaat respectvol en serieus om met alle vragen die je hebt, denkt en voelt met je mee, maar schuwt het ook niet om je te wijzen op gedachten die je niet helpen. Ze legt mechanismen uit die jouw gedachtes en gedrag en de gevolgen daarvan in stand houden en hoe je deze kunt doorbreken. Ze helpt je op een nieuwe manier te kijken naar de dingen deze levens en ze helpt je deze manier stapsgewijs eigen te maken, zodat je dit in je dagelijks leven mee kunt nemen en toe kunt leren passen.

Shiva, Hartelijk dank voor de steun die je me hebt geboden in de moeilijkste tijd van mijn leven en fijn dat ik altijd bij je terecht kan wanneer ik daar behoefte aan heb. Bedankt voor je luisterd oor en de handvatten die je me geboden hebt. Ik heb veel van je geleerd!

Eerlijke confronterende en steunende hulp. Bedankt!

Nooit gedacht dat ik eens hulp nodig zou hebben totdat de zo genoemde maat vol was. Ik had even een leidraad nodig om mijzelf weer op de rails te krijgen en mijn drempels en valkuilen helder te zien. Uit een soort van hoge noodzaak en gemak heb ik de hulp dicht bij huis gezocht en gevonden bij Shiva. Duidelijk voor mij is nu dat men de antwoorden eigenlijk altijd bij zich draagt en Shiva heeft mij super geholpen om die antwoorden helder en zichtbaar in mijn wereld te krijgen! Ook mijn vooroordeel dat kundige geestelijke hulp eigenlijk alleen door stoffige grijze mannen geboden zou kunnen worden is bij deze uit de wereld! :)

Het was een grote stap om hulp te zoeken, maar het heeft mij erg geholpen. Sta nu sterker in het leven. Veel praktische handvaten waar ik iets mee kon.

Goede, aardige en sterke vrouw. Goede en fijne gesprekken, heeft mij verder geholpen. Ben minder bang fouten te maken.